TR
Kullanım Koşulları

KULLANIM KOŞULLARI

EHLİYET VE YAŞ 

Kiracının kira sözleşmesi sırasında  21 yaşını doldurmuş ,yerli veya geçerli uluslararası  en az 2 (iki) yıllık ehliyete sahip olması gerekmektedir. 

 
KİRALAMA SÜRESİ 

Aylık veya yıllık kiralamalar için özel fiyatlar uygulanır.


FİYATLAR 

Fiyatlara yağlama, bakım, üçüncü şahıslara karşı (yasal poliçe sınırları içinde) kasko dahildir. Yakıt kiralayana aittir. Şoförlü servis ve tercüman rehber istek üzerine temin edilir. 

ÖDEME VE DEPOZİT 

Araç tesliminde Kredi Kartı veya banka kartı yada mevcut banka hesaplarımıza yatırılarak toplam araç kira bedeli tahsil edilir. Teminat olarak Kredi kartınızdan Ekonomik Araçlar da 3500 TL, Orta Grup Araçlarda 4000 TL, Üst Grup Araçlarda 5000 TL ve Lüks Grup Araçlarda ise 5500 TL tutarında ön provizyon işlemi uygulanır bu işlem yapılmadan araç teslimatı sağlanmaz, yapılan ön provizyon işlemi 20 iş günü içerisinde otomatik olarak iptal edilir.


SİGORTA

Tüm araçlarımız 2023 ve 2024 modeldir
Sitemizde belirtilen fiyatlara kasko bedeli dahil değildir. Mini hasar sigortasının taleb edilmesi halinde ücretinin ayrıca ödenmesi gerekmektedir.

Mevcut Rent A Car Kaskosu Lastik, Cam, Far hasarlarını ve 1000 TL kadar olan hasarları karşılamaz, bu hasarların karşılanması için mini hasar kaskosu veya lastik, cam, far kaskosu teminatından faydalanmanız gerekmektedir.
Sigortaların geçerli olabilmesi için; trafik kaza raporu ve alkol raporunun kaza yerinden ayrılmadan polis tarafından alınması ve 48 saat içinde en yakın ofisimize ulaştırılması, aracın alkollü veya uyuşturucu etkisi altında ya da yasal hız sınırları dışında kullanılmaması gerekir. Aksi takdirde, aracı kullanan tüm hasardan sorumlu tutulur. Fiyatlara araçların , yağlama ve teknik bakım giderleri dahildir. Hırsızlık Sigortası fiyatlarımıza dahildir, Hırsızlık sigortasının geçerli olabilmesi için aracın anahtarının aracı kiralayan kişide olması gerekmektedir. Anahtarı aracın üzerinde unuttuğunuz durumda araç çalınırsa aracın bedelini ödemekle yükümlü olursunuz. Kaza veya maddi hasar durumunda,araç kasko poliçesinden karşılanan hasara ilişkin 10.000 TL kasko muhafiyet bedeli ve sigorta tarafından karşılanamayan hasar bedeli, mahrum kalınan kazanç, değer kaybı ve sair  zararlar kullanıcı tarafından karşılanır.

TESLİM VE BIRAKMA 

Yaptığınız rezervasyonun tarafımızdan onaylanması durumunda rezervasyon formunuzda belirttiğiniz yerde ve zamanda CARPLUS Rent a Car personeli sizi karşılar ve aracınızı teslim eder.

TRAFİK CEZALARI 

OGS-HGS geçişleri ve trafik cezalarının tamamı müşteriye aittir. Bu cezalar şirkete daha sonra tebliğ edilse dahi müşteri kiralama dönemi içerisindeki OGS-HGS gişeleri ve tüm trafik cezalarından bizzat sorumludur. 

Araçlarımız yurtdışına çıkartılamaz

ARAÇ TESLİM VE İADE ŞARTLARI

Kiralık aracı şehirlerde ofisimiz veya adresinizden, havaalanlarından teslim/iade yapabilirsiniz. CAR PLUS Rent a Car ofislerinin bulunduğu şehirlerde mesai saatleri içerisinde ofise 15 km ye kadar olan mesafelerde teslim veya iade ücreti alınmaz. 

 Geç İade: Araç kontratta belirtilen iade saatinden daha sonra döndüğünde, 1 saate kadar olan gecikmelerde önceden haber verilip tarafımızdan onaylandığında ek ücret alınmaz. 1 saat ve üzeri gecikmelerde ekstra gün ücreti tahsil edilir. Kiralayan haber vermeksizin aracı geç iade edemez ve ilgili ofisin onayı olmadan kira süresini uzatamaz. CARPLUS Rent a Car aracı bir sonraki rezervasyona hazır etmesi gerektiği durumlarda kira uzatmayı onaylamama hakkını saklı tutar.

Erken İade: Kiralama kontratında yazılı dönüş/iade saatinden erken dönen kiralık araçlarda ücret iadesi yapılmaz.

KM SINIRLAMASI HAKKINDA

Günlük araç kiralamalarında aşağıda belirtilen km sınırları geçerlidir. Belirtilen listede 1 günlük km sınırı 300 km olarak belirlenmiş 3 günlük kiralamanızda 300*3= 900 km yol yapma hakkına sahip olacaksınız. Kiralama gün sayısı listede yer alan km limiti ile çarpılarak günlük km limitiniz hesaplanır Örnek: 9 günlük kiralamanızda günlük km limiti 145 km olarak belirlenmiş 9*145 toplamda 1305 km hak kazanılmış olur. Km aşımlarında ise aşım yaptığınız km birim başına 3 TL +KDV ile çarpılarak tarafınıza fatura edilir.

1-3 GÜN4-7 GÜN 8-15 GÜN16-29 GÜN30 + GÜNKM AŞIM BEDELİ
300 km240 km145 km100 km100 km3 TL +KDV
900 km1680 km2145 km3000 km 

whatsapp
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Kabul Et